utorak, 24. svibnja 2011.

LCHF Hrvatska na Facebooku


Za sve vas koji volite Facebook, imamo novu stranicu LCHF Hrvatska. Kliknite "Like" i sudjelujte u razmjeni recepata, ideja za jelovnike, iskustava, podijelite zanimljive linkove ili vijesti vezane za low carb... 

Podijelite stranicu sa svojim prijateljima, mozda i nekima od njih treba Prehrambena revolucija: bolje zdravlje i primjerena tjelesna težina uz izvornu prehranu!

Komunikacija preko ove stranice moze biti dosta zanimljiva, a narocito brza i laksa jer nema cekanja na odobrenje komentara :))

Moje ce nastojanje biti da na stranici podijelim zanimljive vijesti iz drugih LCHF grupa, a svakako se i sami mozete povezati i pratiti sto se dogadja u USA, Svedskoj i drugim zemljama gdje je LCHF pokret u punom zamahu :))Nema komentara:

Objavi komentar

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.