subota, 17. studenoga 2012.

Najava događaja

Dragi svi!

Zahvaljujem Društvu dijabetičara u Zagrebu na srdačnoj dobrodošlici i ugodnom druženju u prošlu srijedu, na Svjetski dan dijabetesa :)

Evo nekih nadolazećih aktivnosti:

Utorak 20.11. u Gradskoj knjižnici Zadar, održat ću predavanje o prehrani i zdravlju te predstaviti knjigu ”Istine i laži o hrani”. Početak u 17 sati.

Utorak 20.11. gostujem u emisiji "8. kat", talk-show s Danijelom Trbović. Početak oko 18.20 sati, na prvom programu HTV.

Utorak 27.11. predstavljanje moje knjige u Narodnoj knjižnici u Primoštenu, početak u 17 sati.

U novom broju magazina Sensa (studeni) čitajte moju reportažu o mlijeku.

U novom broju online magazina Mrvica čitajte reportažu o meni na str. 16-19

Molim vas da ovo proslijedite i prijateljima za koje smatrate da bi ih moglo zanimati.

Srdačan pozdrav,


P.S. Knjigu ”Istine i laži o hrani” možete kupiti u bolje opremljenim knjižarama ili je naručiti na telefon 051 708 190 ili e-mail adresu marketing@primula.hr
P.S.2. Želite li od mene mailom primati obavijesti o novostima i događajima vezanim za prehranu i zdravlje, priključite se ovoj google grupi: http://groups.google.com/group/anitasupe?hl=hr




Broj komentara: 7:

  1. Oooo Anita, divno je videti da si ovako zauzeta! Samo tako nastavi! Zao mi je da se nismo juce videle na Interliberu..:0(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je žao Vinicka, ali bude prilike drugi put :)

      Izbriši
    2. Bravo Anita! :) :) :) Ovakve stvari se trebaju češće objavljivati na televiziji.

      Izbriši
  2. Anita čestitam, upravo sam uživala gledajući 8. kat a pogotovo tebe kao gosta.Pratim tvoj blog od samog početka.Otkrila sam ga slučajno tražeći nešto o kokosovom ulju u zdravstvene svrhe i od tada ga neprestalno pratim.Puno uspjeha u daljnjem radu,Pozdrav iz Splita

    OdgovoriIzbriši
  3. Zbog brojnih obaveza u zadnje vrijeme ne stignem redovito pratiti blog, no drago mi je da i sa zakašnjenjem mogu pročitati sve što me zanima! Hvala na korisnim informacijama, i dajem obećanje da ću prvom prilikom nabaviti knjigu! Pozdrav iz Zagorja u kojem je krenula sezona kolinja a s time i ukusnih čvaraka i svega ostalog finog finog...!

    OdgovoriIzbriši
  4. milijun i pol :-)
    ne vidim više "zadnje komentare". možeš li mi, molim te, vratiti zadnje komentare?
    a ja idem smišljati recepte za kuharicu ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Funkcija "zadnji komentari" je u kvaru, nije do mene nego do Bloggera :(

      Izbriši

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.