petak, 4. lipnja 2010.

LCHF: Prije i poslijeAnna Jacobsson smrsavila je 60 kilograma, sa 137 na 77. Anna kaze: "Uz LCHF prehranu sam nakon mnogo godina ostvarila normalan i opusten odnos prema hrani i to je kao utopija koja je postala stvarnost."

O svojim iskustvima Anna pise u svom blogu, a izdala je i dvije knjige "Put od 137 kilograma" i "Iz moje kuhinje" sa mnostvom inspirirajucih recepata LCHF kuhinje.

Na prvoj slici je imala 117 kg, 20 manje nego na pocetku jer sliku u "punoj" tezini nema.Broj komentara: 8:

 1. U Anna-inom blogu vidim slike recept od pite od jabuka, pa kukuruz, pa naranča prelivena sa čokoladom...A u vašem blogu te namirnice su zabranjene?

  OdgovoriIzbriši
 2. Sandra, Anna pise u svom blogu kako ona i njeno drustvo povremeno imaju nesto sto zovu "dvoboj jelovnika" tako da jedan dan se skupe kod nekog od njih kuci, pa ili muzevi ili zene odlaze u kupovinu i kupuju namirnice bez da ovi drugi znaju koje namirnice ce kupiti. Kad donesu kese sa hranom, ovi koji nisu bili u kupovini trebaju od tih namirnica napraviti jelovnik od nekoliko jela za veceru.

  Svedi cesto imaju ovakve otkacene ideje za druzenje :)) Anna na kraju posta kaze "Jag som bara längtade efter lite kött att slänga på grillen…" = Ja koja sam samo zeljela baciti komad mesa na rostilj...

  OdgovoriIzbriši
 3. Anita, ja sam se već radovala piti od jabuka...šteta :(

  OdgovoriIzbriši
 4. Sandra umjesto pite od jabuka evo recepta za kokosove kuglice :) http://istineilaziohrani.blogspot.com/2010/06/kokosove-kuglice.html
  Lijep pozdrav,

  OdgovoriIzbriši
 5. Posto ne razumem jezik na kojem je napisano, molila bih Vas da mi kazete koliko joj je vremena trebalo za ovaj poduhvat i koliko je kalotrisko ogranicenje unosa u toku dana?

  OdgovoriIzbriši
 6. Anna je pocela s LCHF prehranom pocetkom 2007 i tada je imala 137 kilograma. U novembru 2008 imala je 85 kilograma, dakle - 50 kilograma za nepune dvije godine. Ukupno je smrsavila 60 kg ali ne nalazim podatak koliko joj je trebalo za ovih ostalih 10 kg.
  Kalorijskog ogranicenja nema, ovdje se biraju namirnice i jede se do sitosti ali bez prejedanja. Vazno je ne biti gladan jer samo tako ovo moze biti nacin zivota a ne trenutna dijeta za mrsavljenje.

  OdgovoriIzbriši
 7. Just wanna leave a little mark and say hi! ;D

  OdgovoriIzbriši
 8. Hej Anna! Vad roligt att du hittat hit!
  I hope you don't mind that I used your pics to motivate my readers, you are such a beautiful person and a great inspiration to all!
  Thank you för visiting me :)

  OdgovoriIzbriši

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.