utorak, 18. travnja 2017.

Prehrambena (R)evolucija - edukativna predavanja i program regeneracije u Istri

Dragi svi,

Nakon izuzetno dobro posjećenog predavanja pod nazivom Prehrambena (R)evolucija u Zagrebu 16.03., nastavljamo sa edukativnim predavanjima u Rijeci 20.04. Saznat ćete što je to funkcionalna medicina, kako su se hranili naši preci, koja hrana osigurava optimalan razvoj djeteta i što je krenulo po krivu s našom modernom prehranom. Govorit će Denis Delogu, dr. Ana Balažin Vučetić, dr. Silvija Zec Sambol, dr.sc. Dražen Lušić i ja. Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli. Mjesto: Studentsko naselje Trsat - Građevinski fakultet, Sveučilište u Rijeci, Radmile Matejčić 3, dvorane G003 i G004. Trajanje od 18 do 20.30 sati.


Sadržaj:
18:00 – 18:25 dr. Silvija Zec Sambol: Uloga funkcionalne medicine na putu ka zdravlju
18:30 – 18:55 Denis Delogu: Antropologija - Evolucija ljudske prehrane
19:00 – 19:25 dr. Ana Balažin Vučetić: Prehrana za optimalni razvoj djeteta
19:25 – 19:35 Pauza
19:35 – 20:00 Anita Šupe: Problemi s modernim načinom prehrane
20:00 – 20:30 Diskusija, moderator dr.sc. Dražen Lušić 


CRIKVENICA predavanje i predstavljanje knjige 
U petak 21.04. (noć knjige 2017. godine), u Gradskoj knjižnici Crikvenica održat ću predavanje i predstavljanje knjige Istine i laži o hrani s početkom od 19 sati. Ulaz slobodan, dobrodošli!

ISTRA program regeneracije A SADA JA!
Osjećate li da vam treba bijeg od svakodnevnice i stresa, da vam treba regeneracija, detox (i mršavljenje) i da je došlo vrijeme za okrenuti se sebi, možda je program A SADA JA! nešto za vas. 
Promjena prehrambenih i životnih navika najsigurniji je ulog u svoje zdravlje. 

Program uključuje:
- boravak u vili Dubravka, 18 km od Poreča u autohtonoj istarskoj sredini
- uvođenje u program od strane dr. Mladene Strukan (funkcionalni status uz obvezne individualne konzultacije o odabiru programa prehrane)
- prilagođena i vođena bezglutenska LCHF prehrana prema odabranom programu:
A) regeneracije, detoksa i mršavljenja ili
B) regeneracije i detoksa
- korištenje 3e proizvoda (kokošjeg 6h i goveđeg 12h temeljca)
- predavanje nutricionistice Anite Šupe (dolazim kao gost predavač) s temom: „Promjena prehrambenih i životnih navika - najsigurniji ulog u svoje zdravlje“
- interaktivne radionice kuhanja za uspješni nastavak i/ili održavanje rezultata programa
- svakodnevna jutarnja razgibavanja i brzo hodanje po unaprijed odabranim stazama
- petodnevno vježbanje s instruktorom yoge
- peeling, masaže i detoks s glinom
- poludnevni izlet u Motovun ili Višnjan
- večernje razgovaraonice i druženja

Organizator programa je tvrtka 3 elements i sve informacije možete saznati na web stranici https://www.three-elements.hr/ ili upitom na e-mail info@three-elements.hr

1 komentar:

  1. Kvalitet hrane se debelo srozao, a svima kojima je stalo do zdrave ishrane bi trebali da se dobro naoružaju informacijama kako da izbegnu kupovinu loše hrane, kao i o tome gde mogu kupiti zdravu i organsku hranu, što je u današnjim uslovima veliki izazov.

    OdgovoriIzbriši

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.