utorak, 2. travnja 2013.

Istine i laži o hrani na slovenskom

Revolucija u prehrani širi se i na susjedne zemlje. Zadovoljstvo mi je objaviti da je moja knjiga Istine i laži o hrani prevedena na slovenski i izašla u izdanju Ara Založba Ljubljana 2013. 


Knjiga se može kupiti preko online trgovine Misteriji: 
kao i hrvatsko izdanje Prve hrvatske LCHF kuharice. 

Pročitajte:



Broj komentara: 7:

  1. Draga Anita,

    Mene interesuje da li neko prevodi na srpski ili makar distribuira po Srbiji, posto bih rado narucio i procitao knjigu.

    Citam blog vec par dana i ovo je jedna od onih stvari koje su sasvim logicne, ali tek kad se procita to dodje do mozga :)

    Trudim se da prikupim sto vise informacija sto se tice ovog nacina ishrane, pa je svaki izvor dobrodosao. Verujem da je i u Hrvatskoj tako, ali ovde u vecem gradu apsolutno je nemoguce naci nesto neprocesirano i prirodno, nazalost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zorane, zasada možete knjigu naručiti da vam pošaljemo poštom, a tko zna, možda u dogledno vrijeme bude izdana i u Srbiji :)
      Kupujte na tržnicama, ima dobrih domaćih proizvoda.
      Lijep pozdrav,

      Izbriši
  2. Bravo Anita,čestitke.Odmah ću svoje prijatelje Slovence uputiti na Vašu knjigu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam! Jedva čekam kuharicu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Anita,

    pravkar sem prebrala Vašo knjigo. Navdušena 100%. Ne najdem pa nobenih receptov v slovenščini. Ali kaj razmišljate o tem (npr. blog, recepti, forum...). Z lepimi pozdravi!

    OdgovoriIzbriši
  5. Moje ime je Marijana. Ljekar sam. Neke stvari su ovdje vrlo logicne i lako ih je prihvatiti, neke jos uvjek ne mogu da prihvatim, tipa povecani unos zasicenih masnoca. Samo 4 dana ovaj nacin ishrane primjenjujem na sebi- Zelenu kuru, i osjecam pozitivne promjene. Ujutru mi kapci vise nisu oteceni, manje sam pospana tokom dana, smanjen mi je apetit i normalan mi je isjecaj gladi kad se javi. Lagano mrsavim, za 4 dana 1,5kg, ali moja kilaza je normalna tako da i ne ocekujem vise. Ovo je samo proba ovakvog nacina ishrane. Pocetak obecava. Za nacin ishrane za cijeli zivot vjerovatno treba naci neki balans izmedju lchf i propisanog nacina ishrane, ali bez obzira na sve to sto smo godinama ucili i govorili pacijentima da rade ovdje sigurno ima dosta tacnih informacija.I ja bih rado kupila obje Vase knjige. Nadam se da ce ih uskoro biti u knjizarama u Crnoj Gori ili Srbiji.Uzivam citajuci Vas blog i citajuci komentare vasih citalaca. Pozdrav .

    OdgovoriIzbriši

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.