petak, 12. listopada 2012.

Promocija knjige u Šibeniku


Dragi sugrađani i svi ostali koji ćete se slučajno nalaziti u Šibeniku slijedeću subotu 20. listopada, dođite na promociju moje knjige ”Istine i laži o hrani” u gradsku knjižnicu "Juraj Šižgorić" u 12 sati. U predstavljanju knjige osim mene sudjelovat će dr. med. Meri Bura i TV voditeljica Jadranka Barišić. 


Dr Meri Bura napisala je recenziju knjige:

”Istine i laži o hrani” predstavlja najveću istinu o prehrani koju trebate prigrliti ako iole držite do svoga zdravlja i ako ste pobornici zdravog razuma. Zaboravili smo osnovne postavke života. Vratimo se formuli koja daje rezultat. Dok je prehrana bila odluka pojedinca, birale su se zdrave, sezonske i lokalne namirnice koje su zadovoljavale nutritivne i energetske zahtjeve pojedinca. Međutim, otkako je prehrana u svijetu postala marketing za zdravlje, većina se priklonila lažima o hrani. Jer, laži o hrani postale su izvrstan izvor prihoda. Pa, kao posljedica toga, umjesto da postajemo zdraviji od čudnovatih namirnica iz dalekih krajeva, postajemo bolesniji i gubimo kontakt sa sobom, hranom, prirodom koja nas okružuje. 

Ako ste i vi počeli zaboravljati na zdrave lokalne namirnice i recepte svojih baka, krajnje je vrijeme da se podsjetite ako se ne želite razboljeti i potpuno izgubiti u marketinškim trikovima. Knjiga Anite Šupe izvrsna je nutricionistička knjiga znanja, koja nas podsjeća na životno važne namirnice, njihove kombinacije i učinke na zdravlje. To je sadržaj koji bi svatko trebao znati prije nego se upusti u bilo kakvu raspravu o hrani, jer tu se nalaze osnove. A bez osnova se ne može. Knjiga koju treba pročitati svaki pojedinac, svaki profesionalac, svaki liječnik.

Neka vam ”Istine i laži o hrani” bude najbolji prijatelj, jer će vam dati uvijek najbolji savjet. Pitajte knjigu kako se hrana probavlja, što pomaže probavi, kako izbjeći probavne tegobe, što su masti i koja je njihova uloga, kako su šećeri postali hit, o svim funkcijama proteina, vitamina i minerala. Dobit ćete stručne i praktične odgovore koji će vas zadiviti.

Dr Meri Bura

Kako je bilo na promociji knjige u Zagrebu pogledajte ovdje.

Srdačan pozdrav i vidimo se uskoro!


1 komentar:

  1. Čestitke za knjigu i promociju:)))Nisam ju još imala prilike čitati, ali potrudit ću se :)))

    OdgovoriIzbriši

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.