četvrtak, 1. svibnja 2014.

Istine i laži o hrani - izdanje u Srbiji

Dragi svi, izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu objaviti da je knjiga Istine i laži o hrani izašla u Srbiji u izdanju Psihopolis Novi Sad

Knjiga se može kupiti u knjižarama po cijeni 880 din. (sa uključenim PDV) ili direktnom narudžbom od izdavača po cijeni 700 din. (sa uključenim PTT i PDV troškovima), na tel +381 21 473 66 64, e-mail psihopolis@nscable.net ili preko sajta www.psihopolis.edu.rs 

Maja Petrović, autorica bloga Vitki Gurman (najbolji blog 2013. po PC Press) i osoba No 1 u Srbiji po znanju iz nutricionizma, piše: 

"Trebalo je da upoznam Anitu Šupe da bih shvatila da mi sve vreme nedostaju masti i da o njima ne znam apsolutno ništa. Tek tada su se moja znanja o prehrani složila u jedinstvenu celinu. Ja sam bila osoba bez problema sa težinom i sa priličnim znanjem o ishrani. Da li onda možete da zamislite šta ova knjiga može da uradi za nekoga ko ima probleme, a ko ne zna mnogo - ili ne zna ništa?" 

Zašto Maja smatra da je Istine i laži o hrani od danas najbolja knjiga o prehrani u Srbiji, pročitajte u njezinom članku: Istine i laži o hrani: blog i knjiga koji menjaju život.

U Srbiji možete kupiti i Prvu hrvatsku LCHF kuharicu (hrvatsko izdanje), preko knjižare Dobra knjiga Beograd.


Izdanje u Sloveniji


Podsjećam da je knjiga prevedena i na slovenski 2013. god. u izdanju Ara Založba Ljubljana. Može se kupiti preko online trgovine Misteriji: Resnice in laži o hrani 
kao i hrvatsko izdanje Prve hrvatske LCHF kuharice. 

Pročitajte:
Ne jem tistega, česar ne bi tudi moja babica

Želite li od mene mailom primati obavijesti o aktivnostima, novostima i događajima vezanim za prehranu i zdravlje, priključite se ovoj google grupi: http://groups.google.com/group/anitasupe?hl=hr 


3 komentara:

  1. Šestitam na knjiyi ,vrlo vredno za imati!

    OdgovoriIzbriši
  2. Narucila i jedva cekam da mi stigne..:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Narucila sam knjigu preko Psihopolisa u Srbiji i presrecna sam. Pratim Vas sajt, ali i Vitki gurman redovno. Knjiga je prakticno biblija nutricionizma.
    Hvala sto delite sa nama sve ono sto bi iko ikada trebao da zna o ishrani!
    Puno srece u daljem radu!
    S postovanjem,
    Bojana B.

    OdgovoriIzbriši

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.