petak, 1. lipnja 2012.

PROMOCIJA KNJIGE U ZAGREBU


U četvrtak, 14.6.2012. u 19 sati, u knjižari Profil u Bogovićevoj 7 održat će se zagrebačka promocija moje knjige "Istine i laži o hrani". Svi ste dobrodošli i nadam se da ću vas vidjeti u velikom broju! 

Za više detalja o promociji kliknite ovdje: 


Nakon promocije, moći ćete nam se pridružiti za večerom u restoranu Tratoria Al Pittor u Bogovićevoj 3, gdje će za nas biti pripremljena jela prema LCHF - Paleo receptima. 

Zainteresirani će rezervirati mjesto odabirom odgovarajućeg menija (mesni, riblji ili vegetarijanski) preko sustava Entrio (donji link). Ovo je potrebno učiniti zbog ograničenog kapaciteta restorana. No, da biste svi dobili jednaku šansu rezervirati ulaznicu za restoran, "prodaja" će biti puštena 7.6.2012. u 19 sati. Do tada će većina vas imati priliku pročitati ovu obavijest na blogu ili Facebooku, pa će važiti "tko prvi - njemu djevojka" :)

Za detaljan meni, cijene večere, opis i slike restorana, te za rezervaciju, kliknite ovdje: 


Srdačan pozdrav i vidimo se uskoro!
Anita Šupe




4 komentara:

  1. ma joj,tako mi je zao sto ne mogu bitiu Zg, al' ocekujem potpuna izvjesca sa svih strana
    Anita, cestitke na knjizi, vec se poklanja za rockase...
    sretno.....

    OdgovoriIzbriši
  2. Nažalost neću biti prisutna na promociji i večeri....Želim ti Anita puno uspjeha sa knjigom i puno zadovoljnih novih LCHF_ista!!

    OdgovoriIzbriši
  3. E moj stric ce doci da kupi dvije knjige i onda ih salje za Banja Luku, tako mi je lakse nego da ih ja iz US narucujem. Moram reci da si ti Anita prva da pises o LCHF na balkanskim prostorima i jako mi je drago da mogu te informacije prenesem roditeljima.

    OdgovoriIzbriši

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.