petak, 16. lipnja 2017.

Veliki popust na knjige u lipnju

http://anitasupe.com/shop/kategorija-proizvoda/knjige/ 


Dragi svi, 

Ako dosada niste nabavili moju Prvu hrvatsku LCHF kuharicu ili je želite nekome pokloniti, sada je prilika. Popust od čak 50 kn kn čeka vas u web shopu Tragom, kao i popust od 30 kn na kupnju knjige U šumi - kako sam nadvladao autoimunu bolest uz Paleo prehranu. Ova ponuda vrijedi do kraja lipnja. 

Što je Paleo i zašto biste prihvatili takav način prehrane čitajte ovdje: Paleo prehrana u teoriji i praksi. O razlikama između LCHF, Paleo i sličnih modela prehrane čitajte ovdje: LCHF, Paleo, WAPF - pregled modela prehrane

Ljeto je divno godišnje doba, ali nekada zna biti prezahtjevno uz silne obaveze i vrućinu. Ali vjerujte, sve se lakše podnosi ako tijelo ne opterećujemo pogrešnom hranom. Uz obilje sezonski dostupnih namirnica, nije teško jesti ukusno i zdravo. 

Želim vam dobro zdravlje i vitalnost, uz srdačan pozdrav!

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.