utorak, 13. siječnja 2015.

Novo - revidirano i prošireno izdanje Istine i laži o hrani

Jako me veseli što napokon mogu objaviti da je novo - revidirano i prošireno izdanje knjige Istine i laži o hrani gotovo! Razlog novom izdanju je činjenica da skoro tri godine nakon izlaska prvog izdanja imam nova saznanja s kojima sam željela upotpuniti sadržaj knjige i pružiti još više informacija, na još bolji i pristupačniji način.

Sva poglavlja knjige su nadopunjena novim sadržajem, posebno poglavlje "Zdravo mršavljenje bez gladi" i poglavlje "Zdrava probava  - uvjet za dobro zdravlje". Knjiga sadrži 60 novih stranica i 12 novih naslova, a sav sadržaj starih naslova je revidiran i poboljšan, tako da knjiga sada predstavlja jedan zaista cjelovit materijal – priručnik i vodič – ne samo za prehranu, nego i za zdraviji i kvalitetniji život.


Najnovija saznanja iz područja prehrane i zdravlja, u ovoj su knjizi predstavljena na jednostavan i razumljiv način. Ovo nije knjiga koja se pročita jedanput i ostavi zaboravljena, kao kakav roman kojeg čitamo za ubijanje dosade. Ona je priručnik koji se čita više puta. Zato vam ne treba biti žao, ako ste već jednom kupili knjigu, kupiti je ponovo. Mnogi su mi čitatelji rekli da su tek ponovnim čitanjem pohvatali sve konce. Koristeći je kao priručnik i vodič, ona je tu da vam pomogne, prvo da shvatite zašto uopće mijenjati način prehrane, a onda i da te promjene učinite na što jednostavniji način, sve u cilju poboljšanja svog zdravlja i kvalitete života.

Iako je cijena tiska puno veća od prethodnog izdanja, zbog više stranica i jačih korica, cijena knjige ostaje nepromijenjena = 129,00 kn.

Podaci o knjizi:

  • 252 stranice, dimenzije 14,8×21 cm
  • meki uvez
  • Izdavač TRAGOM Šibenik
  • Tisak Denona Zagreb
  • ISBN 978-953-57637-1-0
  • Cijena 129,00 kn

Kupovina knjige je jednostavna:

  • uplatite prema donjim podacima
  • pošaljite adresu za dostavu i poziv na broj uplate na e-mail adresu info@tragom.hr
  • knjiga vam stiže na kućnu adresu preporučenom poštom

Podaci za plaćanje:

  • Primatelj: TRAGOM j.d.o.o. Šibenik, Trg Andrije Hebranga 4
  • IBAN (račun): HR78 2340 0091 1105 6152 5
  • Model: 00
  • Poziv na broj: vaš OIB ili drugi broj po vašem izboru, samo nam ga javite mailom zajedno s adresom za dostavu
  • Opis plaćanja: Istine i laži o hrani
  • Iznos: 149,00 kn (knjiga 129,00 kn + trošak dostave 20,00 kn)*

* Trošak dostave za Hrvatsku je 20,00 kn pa je ukupan iznos za uplatu 149,00 kn. Ako naručujete iz inozemstva, ili više komada knjiga, javite se na e-mail info@tragom.hr radi izračuna troška poštarine.

* Ako kupujete knjigu Istine i laži o hrani zajedno s knjigom Prva hrvatska LCHF kuharica, trošak dostave je 32,00 kn i ukupan iznos za dvije knjige 380,00 kn.

Saznajte, između ostalog:

  • što je čovjekova prirodna, izvorna hrana i što su ljudi jeli prije epidemije modernih bolesti;
  • kako su mitovi o štetnosti masnoće i kolesterola doveli do pogoršanja ljudskog zdravlja;
  • da li su žitarice doista zdrava hrana ili samo profitabilna hrana;
  • koji se komercijalni interesi kriju iza službenih prehrambenih smjernica;
  • o pšenici i glutenu, skrivenom uzročniku upalnih i autoimunih bolesti;
  • koja nas hrana ubija a koja liječi;
  • kako mršaviti zdravo i bez gladovanja;
  • o zdravoj probavi kao uvjetu za dobro zdravlje;
  • o važnosti zdrave crijevne mikroflore i problemu propusnih crijeva;
  • kako jednostavnim promjenama prehrambenih navika vratiti i sačuvati svoje zdravlje i vitalnost.


Sve je više ljudi, kako stručnjaka, tako i laika, koji uviđaju da između službenih prehrambenih smjernica, medijske propagande, procesirane industrijske hrane i lijekova s jedne, te epidemije debljine i kroničnih bolesti s druge strane, zapravo postoji uzročno-posljedična veza. Nova nam saznanja pomalo razotkrivaju pozadinu ovog paradoksa u kojem živimo i dijelovi slagalice polako, ali sigurno pronalaze svoje mjesto. Cilj ove knjige je rasvijetliti, s više strana, tu zamku u koju smo upali i pokazati da ipak postoji izlaz.

Hvala vam na povjerenju ♥



Broj komentara: 9:

  1. Poštovana Anita, postoji li mogućnost dostave u BiH, i ako ne kad se može očekivati? Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jasna, dostava u BIH je organizirana. Javite se za detalje na mail info@tragom.hr

      Izbriši
  2. Pozdrav Anita, prije tri godine sam naišla na Vaš blog i definitivno mi je promijenio život iz temelja, puno je kvalitetniji i hrana je puno finija. Šest mjeseci unazad sam povećala unos ugljikohidrata i tada mi je dijagnosticiran pcos, koji je očito bio pod kontrolom svo to vrijeme uz lchf prehranu :) uglavnom to nije predstavio naročit problem s obzirom da ne jesti UH mi je već donekle i navika. Međutim kopkaju me dvije stvari; doktor mi je uz sve savijete naveo kako je u mojoj situaciji u redu piti mlijeko isključivo ako je s malim postotkom masnoća, te da smijem konzumirat med bez ograničenja količine jer ima nizak GI (?) Uglavnom, nešto mi tu ne štima i jako bih voljela čuti Vaše mišljenje vezano za to. Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogrešni savjeti, i jedan i drugi. Mlijeko bez masnoće ne treba uopće konzumirati, jer je upravo masnoća u mlijeku ono najvrijednije i jedino što baš nikome ne smeta (dok kazein i laktoza smetaju mnogima). Med je naravno ljekovit, ali ga nitko ne treba konzumirati bez ograničenja, pogotovo ne osobe s PCOS kojemu je čest uzrok inzulinska rezistencija.

      Izbriši
  3. Dal se ima di knjiga za kupit u zagrebu da se ne mora narucivat?

    OdgovoriIzbriši
  4. da li se knjiga može kupiti u Rijeci i gdje?

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Anita gde se knjiga moze kupiti u srbiji i da li je prevod na srpskom jeziku? Da li knjiga sa receptima posebna ili u sklopu knjige? Hvala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Irena, hrvatsko izdanje u Srbiji možete kupiti u ovoj web trgovini
      http://www.dobraknjiga.rs/sr/Zdravlje_medicina/Istine_i_lazi_o_hrani/
      kao i kuharicu http://www.dobraknjiga.rs/sr/Kuvari/Prva_hrvatska_lchf_kuharica/

      Izbriši

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.