nedjelja, 1. listopada 2017.

Susreti u listopadu: SPLIT, ZAGREB, ŠIBENIK, MOSTAR

Dragi svi!

Nadam se da ste dobro i zdravo! Pozivam vas na neki od susreta u vašoj blizini: 

SPLIT: u petak 06.10. u centru Joker, u knjižari HOĆU KNJIGU, s početkom u 18 sati, predstavljamo moje knjige i pričamo o zdravijim prehrambenim izborima. 

ZAGREB: u utorak 10.10. u klubu SAX, u Palmotićevoj 22, s početkom u 20 sati, gostujem na talk showu ŽENSKA PRIČA kod Marijane Perinić na temu Prehrana novog doba. Rezervacija stola je obavezna na mail zenskaprica.sax@gmail.com ili mobitel 099/758-9934. Ulaznica je 10 kn i prihod ide Udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

ŠIBENIK: u četvrtak 19.10. u gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, s početkom u 18 sati, predstavljamo Veliku knjigu o prehrani i njezi djece i pričamo o zdravoj prehrani najmlađih. 

MOSTAR: u subotu 28.10. u Mepas Mallu 6.kat, na sajmu Good Life, s početkom u 12.30 sati, poslušajte moje predavanje Prehrambena revolucija. 

Veselim se susretima i šaljem svima tople pozdrave! 


Nema komentara:

Objavi komentar

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.