srijeda, 12. srpnja 2017.

Veliki popust na knjige u srpnju


Dragi svi,

Ako dosada niste nabavili "Veliku knjigu o prehrani i njezi djece" i "Zdravo i slasno bez glutena", ili želite nekome darovati vrijedan poklon, sada je prilika. Popust od čak 40 kn na svaku od ovih knjiga čeka vas u web shopu Tragom i vrijedi do kraja srpnja.

Velika knjiga o prehrani i njezi djece, autora Sally Fallon Morell i dr. Thomas Cowana, nezaobilazna je literatura i koristan priručnik za sve roditelje i one koji to planiraju postati, za bake i djedove, kao i za školsko i predškolsko osoblje i medicinske stručnjake.

Kuharica Zdravo i slasno bez glutena, autorice Helene Jakoliš, uvest će vas u svijet ukusne i hranjive prehrane bez glutena, te vas inspirirati da i sami pronađete optimalan način prehrane za sebe i otkrijete radost u pripremanju zdravih i ukusnih recepata za svoju djecu, obitelj i svoje najdraže.

Zdrava prehrana ne mora biti dosadna i ograničavajuća, uz malo inspiracije i obilje sezonski dostupnih namirnica, nije teško jesti ukusno i zdravo.

Želim vam ljeto prepuno dobrog zdravlja i vitalnosti!

Nema komentara:

Objavi komentar

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.