tag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post6512666610876901852..comments2024-03-27T14:19:41.741+01:00Comments on Istine i laži o hrani: Fermentirano povrćeanitahttp://www.blogger.com/profile/13301442894837118439noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-41543502443496848792022-10-13T13:13:13.009+02:002022-10-13T13:13:13.009+02:00Pozdrav, bas sam se razveselila kad sam naišla na ...Pozdrav, bas sam se razveselila kad sam naišla na neki link iz pouzdanih izvora gdje bih mogla nauciti malo vise o fermentiranju povrca i krenem citat, a ono autorica stranice reklamira neku starter kulturu i veli da je najbolje s njom fermentirat, a sa soli kao samo kupus. da je voda od kefira isto opcija, ali da nije bas nesto. pa bas necu nikakve starter kulture, tko je tu u pravu i sto je tu istina? hvala na odgovoru.Tanjanoreply@blogger.com