Dragi prijatelji iz Slovenije,
Jako me veseli što mogu objaviti da
je novo - revidirano i prošireno izdanje knjige Istine i laži o hrani
prevedeno na slovenski jezik u izdanju ARA Založbe.
Sva poglavlja prvog izdanja knjige su nadopunjena novim sadržajem, posebno poglavlje
"Zdravo mršavljenje bez gladi" i poglavlje "Zdrava probava
- uvjet za dobro zdravlje". Knjiga sadrži 60 novih stranica i 12
novih naslova, a sav sadržaj starih naslova je revidiran i poboljšan, tako
da knjiga sada predstavlja jedan zaista cjelovit materijal – priručnik i vodič
– ne samo za prehranu, nego i za zdraviji i kvalitetniji život.
Novo izdanje Resnice in laži o hrani kupite u web shopu ARA Založbe ovdje https://www.misteriji.si/resnice-in-lazi-o-hrani-dopolnjena-izdaja.html
Najnovija saznanja iz područja prehrane i
zdravlja, u ovoj su knjizi predstavljena na jednostavan i razumljiv način.
Ovo nije knjiga koja se pročita jedanput i ostavi zaboravljena, kao kakav
roman kojeg čitamo za ubijanje dosade. Ona je priručnik koji se čita više puta.
Zato vam ne treba biti žao, ako ste već kupili staro izdanje knjigu, kupiti i ovo novo.
Mnogi su mi čitatelji rekli da su tek ponovnim čitanjem pohvatali sve konce.
Koristeći je kao priručnik i vodič, ona je tu da vam pomogne, prvo da shvatite
zašto uopće mijenjati način prehrane, a onda i da te promjene učinite na što
jednostavniji način, sve u cilju poboljšanja svog zdravlja i kvalitete života.
Iz knjige saznajte, između ostalog:
- što je čovjekova prirodna, izvorna hrana i
što su ljudi jeli prije epidemije modernih bolesti;
- kako su mitovi o štetnosti masnoće i
kolesterola doveli do pogoršanja ljudskog zdravlja;
- da li su žitarice doista zdrava hrana ili
samo profitabilna hrana;
- koji se komercijalni interesi kriju iza
službenih prehrambenih smjernica;
- o pšenici i glutenu, skrivenom uzročniku
upalnih i autoimunih bolesti;
- koja nas hrana ubija a koja liječi;
- kako mršaviti zdravo i bez gladovanja;
- o zdravoj probavi kao uvjetu za dobro
zdravlje;
- o važnosti zdrave crijevne mikroflore i
problemu propusnih crijeva;
- kako jednostavnim promjenama prehrambenih
navika vratiti i sačuvati svoje zdravlje i vitalnost.
Sve je više ljudi, kako stručnjaka, tako i
laika, koji uviđaju da između službenih prehrambenih smjernica, medijske
propagande, procesirane industrijske hrane i lijekova s jedne, te epidemije
debljine i kroničnih bolesti s druge strane, zapravo postoji
uzročno-posljedična veza. Nova nam saznanja pomalo razotkrivaju pozadinu ovog
paradoksa u kojem živimo i dijelovi slagalice polako, ali sigurno pronalaze
svoje mjesto. Cilj ove knjige je rasvijetliti, s više strana, tu zamku u koju
smo upali i pokazati da ipak postoji izlaz.
Hvala vam na povjerenju ♥
Novo izdanje Resnice in laži o hrani kupite u web shopu ARA Založbe ovdje https://www.misteriji.si/resnice-in-lazi-o-hrani-dopolnjena-izdaja.html