tag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post2194209194218498982..comments2024-03-27T14:19:41.741+01:00Comments on Istine i laži o hrani: Izbacimo brašno, a vratimo svinjsku mast, pravi maslac, špek i jaja u naše kuhinjeanitahttp://www.blogger.com/profile/13301442894837118439noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-78358788871803794992014-03-31T21:37:37.562+02:002014-03-31T21:37:37.562+02:00Hvala gospođi Aniti na njenim člancima o candidi i...Hvala gospođi Aniti na njenim člancima o candidi i LCHF prehrani. Konačno sam se nakon 65 godina uspjela riješiti nadutosti primjenjujući ovaj način prehrani i izbjegavanjem ugljikohidrata, a mislim da ću se tako riješiti i alergija kojim sam sve sklonija zahvaljujući gljivicama u organizmu. O tome liječnici ne govore, već mi samo daju masti i tablete za suzbijanje alergije kad je ona već vidljiva.Bosiljkahttps://www.blogger.com/profile/15798222289903752158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-25500908579336211082014-01-11T22:50:57.348+01:002014-01-11T22:50:57.348+01:00Lijepo napisano, volio bih da su i drugi nutricion...Lijepo napisano, volio bih da su i drugi nutricionisti malo više hrabrosti uložili u školovanje, a ne u praznoglavo lupetanje o hrani, poglavito u vrijeme blagdana. Iskoče sa nekakvim čudima i nestanu do idućih blagdana i opet isto. Domaća mast i prerađevine sugotovo postali državni neprijatelj, al nisam vidio da se blizu škola zatvorio i jedan kiosk sa brzom hranom u kojima se koriste tko zna kakva ulja, a mjenjaju se ko u vozilu, al u ovom slučaju nakon 20 tisuća pečenja.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-61705074434386848732014-01-02T22:06:51.387+01:002014-01-02T22:06:51.387+01:00ovo o medu i nije baš sve toćno, postoje pčelari k...ovo o medu i nije baš sve toćno, postoje pčelari koji med odmah nakon vrcanja stavljaju u točno prozirne boce jer se tako može vidjeti boja meda , a zatim se pohranjuje u plastične kašete i u hladne mračne prostorije namjenjene za skladištenje meda. Med se zagrijava do 40 c stupnjeva ukoliko se stegne upravo radi kupaca jer su rijetki oni koji žele čvrsti med, ali slažem se s vama da je bolji i zdraviji takav čvrsti kristalizirani .Marijananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-2010824826235449022013-09-21T23:26:05.176+02:002013-09-21T23:26:05.176+02:00Hvala na divnom clanku, ovaj tekst je veoma korist...Hvala na divnom clanku, ovaj tekst je veoma koristan i vodi ka iscelenju., Pitanje: sta se desava ako nas stomak jeste osetljiv na gluten i mlecne proizvode?? kada se pri unosu ovih materija svara prava vulkanska irupcija u stomaku ukljucujuci oticanje, podrigivanje, tup bol u gornjoj sferi stomaka sve do srca -- heart burn, pa neki put i sasvim crna stolica? Da li je to znak povecanja H.Pylori ili je znak netolerancije na secere, priteine, masti??<br />Lutam vec dugo tim zacaranim krugom pa molim za savet, Najlepse hvala, SaraSaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-45121585279152963542013-09-20T19:23:08.406+02:002013-09-20T19:23:08.406+02:00Šta mislite o steviji ?
Šta mislite o steviji ?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-60157125006737298372013-09-20T17:27:51.310+02:002013-09-20T17:27:51.310+02:00Jedino na pčelinjaku možete da nađete med koji nij...Jedino na pčelinjaku možete da nađete med koji nije izgubio ljekovita svojstva.<br />Dođete, odaberete košnicu, pčelar vam pokaže ponudu, odabere ramove, platite i nosite. Ništa lakše. Jedan ram košta otprilike 22 eura.elenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-51813016302689142982013-09-20T17:25:20.345+02:002013-09-20T17:25:20.345+02:00Med treba pakovati u ambalažu kroz koju ne može da...Med treba pakovati u ambalažu kroz koju ne može da prodire svjetlost. <br />Priprema i pakovanje meda je najbitnija stvar. <br />Med se nikada ne smije topiti i ne smije biti na svjetlu. <br />Od prvog vrcanja meda iz saća med se mora staviti u teglu koja se zatim uvija u tamni papir i u tami se čuva. <br />To na žalost niko ne radi. <br />Pčelari mahom vrcaju med u velike posude i po potrebi kada hoće da ga pakuju u tegle, zagrijavaju ga da se otopi, i onda ga stavljaju u staklene providne tegle, u kojima nedeljama i mjesecima stoji na dnevnom svjetlu. <br />Takav med je neljekovit.<br /><br /><br />elenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-44959307068161869462013-09-17T17:04:33.636+02:002013-09-17T17:04:33.636+02:00Med je divan i ljekovit i super da djeci dajete me...Med je divan i ljekovit i super da djeci dajete med umjesto šećera :)anitahttps://www.blogger.com/profile/13301442894837118439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-33203781740971322092013-09-17T16:37:59.981+02:002013-09-17T16:37:59.981+02:00Pozdrav! Zanima me što mislite o medu! ne u svrhu ...Pozdrav! Zanima me što mislite o medu! ne u svrhu mršavljenja već boljeg zdravstvenog stanja, naime imam sina, 3 i pol godine i već imamo problema sa alergijama! šećer mu zamjenjujem domaćim medom! veseli me da se počinje širiti svijest o hrani i da postaje i medijski praćeno :)<br />Ivanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168016307888499975.post-76123813056182929432013-09-14T20:54:39.624+02:002013-09-14T20:54:39.624+02:00Svaka cast i Vama, a bome i Djokovicu! ;)
Zaista, ...Svaka cast i Vama, a bome i Djokovicu! ;)<br />Zaista, sve pohvale i ne dajte se, jer nam uvijek treba ljudi poput Vas!<br />Zivjeli! malenkostnoreply@blogger.com